Tot onze grote spijt zijn we door de corona-crisis verplicht om onze toneelvoorstellingen van 'Met volle goesting' in april 2020 te annuleren.

Omdat ook repetities zijn verboden en we bijgevolg de volgende 3 weken (minstens, waarschijnlijk langer) niet kunnen repeteren, hebben we nadien maar 2 weken meer om onze productie speelklaar te krijgen. Daardoor zouden we echter de gekende TTT-kwaliteit niet ten volle kunnen garanderen. Daarom dan ook deze spijtige afgelasting.
De beslissing is hard en pijnlijk, ja zelfs vrij emotioneel, maar volgens het bestuur, regie en spelers de enige juiste... Zonde van de gedane moeite en de verspilde financiĆ«le middelen... maar het is niet anders.

Omdat verschuiven naar een latere datum dit jaar praktisch niet haalbaar is door de overvolle reservatie-agenda van CC De Kruisboog, zullen we pas april 2021 terug op de planken staan. 
We hopen u daar allemaal massaal weer te zien.
Kan u ons echt niet zo lang missen? Dan zijn er natuurlijk ook nog altijd de Bijna Retro Quiz 16 op zaterdag 17 oktober en het 4de KipfesTTTijn op zaterdag 12 december 2020.

Heel graag tot gauw... en hou het veilig daarbuiten!