Wim Mertens geridderd in de Orde van het Gulden Masker

zaterdag, 8 juni, 2013

Het hoofddoel van de Orde is het steunen en promoten van het Amateurtheater. Dat doet ze door aan mensen die buitengewone diensten hebben bewezen ter bevordering en ondersteuning van het amateurtoneel, het Ridderschap toe te kennen.Voor meer info, kijk even op de website van deĀ Orde van het Gulden Masker

25 jaar toneel Saskia Dierickx

zaterdag, 20 april, 2013

De huldiging had plaats in de kleedkamer na de voorstelling van "Jeroom en Benzamien", in aanwezigheid van Julien Dedoncker (Opendoek) en Edgar Van Gijsel (Opendoek).

25 jaar toneel Eddy Swillen en Wim Mertens

zaterdag, 17 april, 2010

De huldiging had plaats in de kleedkamer na de voorstelling van "Een vlo in het oor", in aanwezigheid van Johnny Fets (Opendoek) en Jacky Betrains (Opendoek).

25 jaar toneel Christine Jonckers, Caroline Rens en Jean-Pierre Lambrechts

zaterdag, 18 april, 2009

De huldiging had plaats in de kleedkamer na de voorstelling van "De Pineut", in aanwezigheid van Johnny Fets (Opendoek), Ronny Waterschoot (regie) en Jacky Betrains (Opendoek).

25 jaar toneel Christiane Hoylaerts

zaterdag, 21 april, 2007

De huldiging had plaats in de kleedkamer na de voorstelling van "Hotel op stelten", in aanwezigheid van Michel Wouters (regie), Bert De Munter (voorzitter POR Vlaams Brabant Opendoek) en Frans Vanhentenrijk (Opendoek).